Ga naar de inhoud

Als (3D) Revit Modelleur heb je een zeer uitdagende functie.
Adem Duurzaam zoekt een professional met oog voor ontwikkeling en innovatie bij het ontwerpen van gebouwinstallaties.

 

En wie is Adem Duurzaam?
Adem Duurzaam is dé partner voor het adviseren, engineeren en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Onze kwaliteit hangt af van het vakmanschap, de inzet en de verantwoordelijkheid van onze mensen. Daarom zijn wij op zoek naar vakmensen die zichzelf in ons vakgebied willen blijven ontwikkelen en die zelf graag beslissingen nemen in een organisatie waar nuchterheid (no-nonsens), collegialiteit en klanttevredenheid hand in hand gaan.

 

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de nauwkeurige uitwerking van projecten in Revit. Van belang is dat je op vakinhoudelijk gebied communicatief sterk bent en gedreven om tekeningen binnen deadlines te realiseren.
Je onderzoekt en analyseert in teamverband, in overleg met een engineer, de technische vraagstukken en vertaalt dit naar een technische aanpak / oplossing.

Je controleert de (deel)bestekstukken en tekeningen van derden en overlegt met externe partijen (klanten / architectenbureau’s / gemeente / andere adviseurs)

 

En verder?
We zoeken iemand die o.a. duurzame ontwikkeling en innovatie erg belangrijk vindt en het leuk vindt om zichzelf daarin te blijven ontwikkelen. Je werkt vanuit onze vestiging in Hoogeveen of vanaf een projectlocatie.

Uiteraard beschik je over een goed technisch inzicht en ben je zeer gedreven en nauwkeurig.
Je hebt een HBO opleiding en/of werkniveau en een ruime ervaring met Revit.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Als jij bereid bent om jezelf voor langere tijd aan onze organisatie te binden, kom je terecht in een jong, snel groeiend bedrijf waar een prettige (werk)sfeer heerst. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, opleiden en trainen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om hybride te werken.
En dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over het mooie salaris en de prima arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse? Reageer meteen!
Ben jij de gedreven Technisch Adviseur die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar e.kuiper@adem-duurzaam.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis Wegkamp via 088 220 77 77.

Bij Adem Duurzaam streven we naar een diverse en inclusieve werkomgeving en moedigen we sollicitaties aan van mensen met verschillende achtergronden en ervaringen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan een duurzamere toekomst!