Ga naar de inhoud

Samen naar een duurzaam en efficiënt project!

Bij Adem Duurzaam begeleiden we u door het volledige proces van ontwerp, advies en begeleiding van gebouwinstallaties. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij bieden maatwerkoplossingen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van uw gebouw. Hieronder vindt u een overzicht van de stappen en diensten die wij aanbieden om uw project tot een succes te maken.

 

Installatieadvies en ontwerp

Wij beginnen elk project met gedegen installatieadvies en een op maat gemaakt ontwerp. Onze experts analyseren de eisen van het gebouw en de wensen van de opdrachtgever, om vervolgens een duurzame en energie-efficiënte oplossing te ontwerpen. Of het nu gaat om klimaatbeheersing, ventilatie, verwarming of andere gebouwinstallaties, wij zorgen voor een optimaal ontwerp dat voldoet aan alle technische en bouwfysische eisen.

 

Duurzame gebouwinstallaties

Duurzaamheid staat centraal in ons werk. Wij bedenken en ontwerpen installaties die energie besparen, milieuvriendelijk zijn en bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Dit omvat onder andere energiezuinige HVAC-systemen, duurzame warmtebronnen en slimme oplossingen voor luchtkwaliteit en waterbeheer.

 

BIM: Innovatief en nauwkeurig ontwerpen

Met Building Information Modeling (BIM) brengen wij de installatieontwerpen tot leven in een digitaal model. Dit maakt het mogelijk om de prestaties van installaties al in de ontwerpfase te simuleren en zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte uitvoering. BIM helpt ons fouten te voorkomen en zorgt voor een betere samenwerking tussen alle betrokken partijen tijdens het bouwproces.

 

Opsporen van installatietechnische en bouwfysische problemen

Heeft uw gebouw last van technische of bouwfysische problemen, zoals slechte ventilatie, temperatuurverschillen of vochtproblemen? Wij sporen de oorzaak op en bieden advies voor oplossingen die zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Onze aanpak is gericht op het herstellen van de balans tussen techniek en bouwkwaliteit.

 

Bouwdirectie en bouwbegeleiding

Wij bieden volledige ontzorging tijdens het bouwproces door de bouwdirectie en bouwbegeleiding op ons te nemen. Van het coördineren van werkzaamheden tot het bewaken van de voortgang en kwaliteit; wij zorgen ervoor dat uw project soepel en binnen de gestelde tijd en budget wordt uitgevoerd.

 

Kwaliteitscontrole tijdens de bouw

Kwaliteit staat bij ons voorop. Tijdens het gehele bouwproces voeren wij kwaliteitscontroles uit om te waarborgen dat de werkzaamheden voldoen aan de gestelde normen en eisen. Dit omvat zowel de installatietechnische als de bouwkundige aspecten van het project. Wij streven altijd naar een eindresultaat van de hoogste kwaliteit.

 


 

Uw project in goede handen

Met onze uitgebreide expertise en diensten op het gebied van gebouwinstallaties, bouwbegeleiding en kwaliteitscontrole, zorgen wij ervoor dat uw project succesvol wordt afgerond. Wij staan klaar om u tijdens elke fase van het project te ondersteunen, van het eerste ontwerp tot de laatste oplevering.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw project naar een hoger niveau kunnen tillen.