Technisch Adviseur

Over ons
Adem Duurzaam is een vooraanstaand bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en innovatie in elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor utiliteitsbouwprojecten. Onze missie is het creëren van groene, energie-efficiënte oplossingen die de wereld een stukje beter maken. Als onderdeel van ons gepassioneerde team zul je bijdragen aan de realisatie van duurzame en vooruitstrevende projecten.

Als Technisch Adviseur speel je een cruciale rol in het ontwerpproces en de advisering met betrekking tot installaties in utiliteitsbouwprojecten. Je taken omvatten onder andere:

 • Het adviseren van klanten en interne teams over elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor utiliteitsbouwprojecten.
 • Het ontwerpen en specificeren van installaties die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie.
 • Het coördineren en samenwerken met architecten, engineers en andere belanghebbenden om tot optimale ontwerpoplossingen te komen.
 • Het volgen van ontwikkelingen in de sector om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en duurzame praktijken.
 • Het bijdragen aan het opstellen van offertes en projectplannen.

Wat vragen we van jou?
Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we het volgende van jou:

 • Een afgeronde technische opleiding op HBO- of universitair niveau, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of soortgelijk.
 • Aantoonbare ervaring en expertise op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, bij voorkeur in de utiliteitsbouwsector.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe technische concepten begrijpelijk over te brengen.
 • Creativiteit en innovatief denken om duurzame ontwerpoplossingen te ontwikkelen.
 • Kennis van relevante regelgeving en normen binnen de sector.
 • Ervaring met ontwerpsoftware en -tools is een pluspunt.

Wat krijg je ervoor terug?
Als jij bereid bent om jezelf voor langere tijd aan onze organisatie te binden, kom je terecht in een jong, snelgroeiend bedrijf waar een prettige (werk)sfeer heerst. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, opleiden en trainen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om hybride te werken. Je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan baanbrekende projecten die de wereld groener en efficiënter maken.
En dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over het mooie salaris en de prima arbeidsvoorwaarden.

Draag samen met ons bij aan een duurzamere toekomst!

Interesse? Reageer meteen! 

Ben jij de gedreven Technisch Adviseur die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar e.kuiper@adem-duurzaam.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis Wegkamp via 088 220 77 77.

Bij Adem Duurzaam streven we naar een diverse en inclusieve werkomgeving en moedigen we sollicitaties aan van mensen met verschillende achtergronden en ervaringen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan een duurzamere toekomst!