ONZE PROJECTEN
Wij van ADEM hebben een brede ervaring; wij werken voor opdrachtgevers in de utiliteitsbouw, in een uiteenlopende range van projecten; kantoren, distributiecentra, fabriekshallen, publieke gebouwen, zwembaden, scholen en meer. Wij luisteren graag naar uw projectplannen en ideeën, waarna wij toe kunnen lichten wat wij voor u kunnen betekenen.
Hieronder treft u een greep uit ons portfolio
Aquarium Artis te Amsterdam
Het aquarium bij dierentuin Artis was aan renovatie toe. Via Breman kregen wij opdracht om de engineering voor de HVAC installaties op te pakken. 
Heineken Experience te Amsterdam
Toen dit indrukwekkende pand toe was aan renovatie heeft Adem de W engineering op zich genomen.
Het Vlieghuisje te Coevorden
Deze monumentale boerderij met Bed & Breakfast wilde graag van het gas af. Na advies van Adem wordt dit pand d.m.v. zonnepanelen en dynamische energiekosten verwarmt.

 

Hessing Supervers te Venlo
Op een perceel van 100.000 m² is een nieuwe groenteproductiefabriek voor Hessing Supervers gerealiseerd met een totaal vloeroppervlak van circa 62.000 m². Allemaal conform duurzaamheidsstandaard BREEAM Very Good.
Adem heeft hiervoor de W engineering opgepakt.
Zwembad de Waalslag te Tiel
De E+W engineering en het maken van de installatietekeningen voor het nieuwe, gasloze zwembad de Waalslag in Tiel zijn verzorgd door Adem.
Distributiecentrum Lidl te Oosterhout
Geheel conform de certificeringscriteria van BREEAM-NL ‘Outstanding’ leverde Adem de engineering van de W-technische componenten.

 

Noorderpoort (Verlengde Visserstraat) te Groningen
Ook op scholen is Adem van dienst. Zo hebben wij voor Noorderpoort (locatie verlengde Visserstraat) de Projectleiding op ons genomen voor de klimaattechniek.
Somfy Nederland te Hoofddorp
Het nieuwe hoofdkantoor van Somfy is all-electric, dit houdt in dat er geen gebruik wordt gemaakt van gas. Wij mochten voor dit project de berekening maken voor warmteverlies en koellast en het opstellen van een principe.
Scotch & Soda te Hoofddorp
Modemerk Scotch & Soda heeft een nieuw distributiecentrum laten bouwen in Hoofddorp. Er is een warehouse van zo’n 20.000 m2 ontwikkelt. Adem heeft hiervoor de engineering opgepakt t.b.v. de W-installaties.

 

Prysmian (Draka) te Emmen
Voor de verhuizing van Amsterdam naar Emmen is Adem gevraagd de bouwbegeleiding en engineering op zich te nemen. 
Emco Groep te Emmen
In april 2019 heeft het gebouw van EMCO-groep in Emmen officieel de naam gekregen AT7 “Samen werkt”. Het pand huisvest verschillende instanties, welke elk vanuit de eigen verantwoordelijkheid zich inzetten voor de samenleving.
Gazeley te Zevenaar
Het nieuwe logistieke centrum G-Park op Business Park 7poort te Zevenaar is volgens de BREEAM-methodiek op niveau Excellent gerealiseerd. Adem heeft hiervoor de W engineering opgepakt.

 

DHG Smartlog op de Maasvlakte
Het grootste XXL-logistiekcentrum van Nederland. Voor deze in totaal circa 210.000 m2 hebben wij de engineering van de W installaties gedaan.
Schiphol Tradepark te Hoofddorp
Ook voor het nieuwe distributiecentrum Schiphol Tradepark te Hoofddorp hebben wij de W engineering op mogen pakken.
Visio De Heulekom te Haren
Bij Visio De Heukelom zijn slechtziende en blinde kinderen van harte welkom om te komen logeren, wonen of voor dagbesteding. Voor dit mooie project mochten wij de W projectleiding en engineering verzorgen.

Wilt u meer weten over onze projecten? Neem contact op!