Ga naar de inhoud

Als engineer creëer je samen met je collega’s mooie projecten. Adem Duurzaam zoekt een professional met oog voor ontwikkeling en innovatie bij het ontwerpen van gebouwinstallaties.

 

En wie is Adem Duurzaam?
Adem Duurzaam is dé partner voor het adviseren, engineeren en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Onze kwaliteit hangt af van het vakmanschap, de inzet en de verantwoordelijkheid van onze mensen. Daarom zijn wij op zoek naar vakmensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en die zelf graag beslissingen nemen in een organisatie waar nuchterheid (no-nonsens), collegialiteit en klanttevredenheid hand in hand gaan.

 

Wat ga je doen?
Als engineer ben je verantwoordelijk voor het daadwerkelijke ontwerp van gebouw gebonden klimaatinstallaties. Daarbij houd je uiteraard rekening met de technische haalbaarheid en functionaliteit van de installatie.
Jij bent de vraagbaak voor klanten en collega’s. Je houdt je bezig met het ontwerpen van klimaatinstallaties voor uiteenlopende klanten.
Je maakt het ontwerp op basis van het programma van eisen en het bestek.
Naast jouw eigen werkzaamheden ondersteun je ook de collega-engineers. Hierbij werk je nauwkeurig. Je ziet toe op de juiste en tijdige naleving van diverse geldende afspraken, wetgeving, procedures, normen en richtlijnen.

 

En verder?
Je hebt kennis van gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties. Kennis van elektrotechnische installaties is een pré. Je werkt vanuit onze vestiging in Hoogeveen of vanaf een projectlocatie.
We zoeken iemand die o.a. duurzame ontwikkeling en innovatie erg belangrijk vindt en het leuk vindt om zichzelf daarin te blijven ontwikkelen.
Uiteraard beschik je over een goed technisch inzicht en ben je zeer nauwkeurig.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Als jij bereid bent om jezelf voor langere tijd aan onze organisatie te binden, kom je terecht in een jong, snel groeiend bedrijf waar een prettige (werk)sfeer heerst. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, opleiden en trainen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om hybride te werken.
En dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over het mooie salaris en de prima arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse? Reageer meteen!
Ben jij de gedreven engineer die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar e.kuiper@adem-duurzaam.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis Wegkamp via 088 220 77 77.

Bij Adem Duurzaam streven we naar een diverse en inclusieve werkomgeving en moedigen we sollicitaties aan van mensen met verschillende achtergronden en ervaringen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan een duurzamere toekomst!