Ga naar de inhoud

Ben je op zoek naar een uitdagende rol, waarin je zowel je creatieve ontwerpvaardigheden als je technische expertise kunt gebruiken?
Wij bij Adem Duurzaam zijn op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde technisch Tekenaar / Engineer om ons team te versterken.

 

En wie is Adem Duurzaam?

Adem Duurzaam is dé partner voor het adviseren, engineeren en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Onze kwaliteit hangt af van het vakmanschap, de inzet en de verantwoordelijkheid van onze mensen. Daarom zijn wij op zoek naar vakmensen die zichzelf in ons vakgebied willen blijven ontwikkelen en die zelf graag beslissingen nemen in een organisatie waar nuchterheid (no-nonsens), collegialiteit en klanttevredenheid hand in hand gaan.
 
Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde technische tekeningen en specificaties voor diverse projecten. Van belang is dat je op vakinhoudelijk gebied communicatief sterk bent en gedreven om tekeningen binnen deadlines te realiseren.

Je ontwerpt en optimaliseert technische oplossing met behulp van CAD-software.

Samen met het engineeringsteam werk je om technische uitdagingen op te lossen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen.
Daarnaast maak je technische berekeningen en analyses om de haalbaarheid en efficiëntie van ontwerpen te waarborgen. Het beheren van documentatie en het bijwerken van tekeningen volgens de laatste wijzigingen en specificaties, hoort daar natuurlijk ook bij.

 

Naast jouw eigen werkzaamheden ondersteun je ook de collega-engineers. Hierbij werk je nauwkeurig. Je ziet toe op de juiste en tijdige naleving van diverse geldende afspraken, wetgeving, procedures, normen en richtlijnen.
 
En verder?

We zoeken iemand die o.a. duurzame ontwikkeling en innovatie erg belangrijk vindt en het leuk vindt om zichzelf daarin te blijven ontwikkelen. Je werkt vanuit onze vestiging in Hoogeveen of vanaf een projectlocatie.

Uiteraard beschik je over een goed technisch inzicht en ben je zeer gedreven en nauwkeurig.
Je hebt een HBO opleiding en/of werkniveau en ervaring met CAD-software (Stabicad en affiniteit met Revit/BIM).

 

Wat krijg je ervoor terug?

Als jij bereid bent om jezelf voor langere tijd aan onze organisatie te binden, kom je terecht in een jong, snelgroeiend bedrijf waar een prettige (werk)sfeer heerst. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, opleiden en trainen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om hybride te werken. Ook een parttime dienstverband is bespreekbaar.

En dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over het mooie salaris en de prima arbeidsvoorwaarden. Een kleine greep:

  • Adem is aangesloten bij CAO Klein Metaal. Hierdoor hebben we een 40-urige werkweek, 25 snipperdagen en 13 ADV dagen
  • Een pensioenopbouw bij PMT.
  • Afhankelijk van de ervaring is een leaseauto bespreekbaar!
  •  
    Interesse? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

    Stuur jouw sollicitatie met CV naar info@adem-duurzaam.nl of bel voor meer informatie: 088-2207777