Ga naar de inhoud

We zijn op zoek naar een nauwkeurige en analytische Calculator om ons team te versterken.

Als Calculator speel je een cruciale rol in het voorbereiden en uitwerken van kostencalculaties voor diverse projecten en diverse klanten. Je werkt nauw samen met projectleiders, engineers en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat offertes en projectbegrotingen accuraat en competitief zijn.

 

En wie is Adem Duurzaam?

Adem Duurzaam is dé partner voor het adviseren, engineeren en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Onze kwaliteit hangt af van het vakmanschap, de inzet en de verantwoordelijkheid van onze mensen. Daarom zijn wij op zoek naar vakmensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en die zelf graag beslissingen nemen in een organisatie waar nuchterheid (no-nonsens), collegialiteit en klanttevredenheid hand in hand gaan.

 

Wat ga je doen?

Als Calculator stel je gedetailleerde kostencalculaties op voor (potentiële) projecten van onze klanten, op basis van tekeningen, bestekken en andere projectdocumentatie. Je analyseert projectvereisten en -specificaties om nauwkeurige kostenramingen te maken, onderzoekt en vergelijkt prijzen van materialen, arbeid en onderaannemers, en onderhoudt contacten met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en offertes. Daarnaast draag je bij aan het opstellen van offertes en projectbegrotingen met een juiste en heldere beschrijving van de werkzaamheden die wel en niet onder de offerte vallen. Je identificeert ook potentiële kostenbesparingen en optimalisaties binnen projecten.

 

Wat vragen we van jou?

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we dat je een afgeronde technische opleiding hebt op minimaal mbo-niveau en ten minste 3 jaar relevante werkervaring als calculator in de installatiesector. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en hebt oog voor detail, samen met goede kennis van kostprijsberekeningen. Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden zijn essentieel. Daarnaast heb je een proactieve en resultaatgerichte werkhouding en beheers je de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Je werkt vanuit onze vestiging in Hoogeveen of vanaf een projectlocatie. We zoeken iemand die duurzame ontwikkeling en innovatie belangrijk vindt en graag zichzelf daarin blijft ontwikkelen.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Als jij bereid bent om jezelf voor langere tijd aan onze organisatie te binden, kom je terecht in een jong, snelgroeiend bedrijf waar een prettige (werk)sfeer heerst. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, opleiden en trainen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om hybride te werken. Je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan baanbrekende projecten die de wereld groener en efficiënter maken.
En dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over het mooie salaris en de prima arbeidsvoorwaarden.

Draag samen met ons bij aan een duurzamere toekomst!

 

Interesse? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Ben jij de gedreven Calculator die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar e.kuiper@adem-duurzaam.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis Wegkamp via 088 220 77 77.

 

Bij Adem Duurzaam streven we naar een diverse en inclusieve werkomgeving en moedigen we sollicitaties aan van mensen met verschillende achtergronden en ervaringen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan een duurzamere toekomst!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.